Catering Hässleholm Klippan Kristianstad Osby

av | jul 8, 2020

Catering till fest, bröllop, begravning eller annat önskemål

Förutom att vara en restaurang med frukost och lunch så erbjuder vi även catering både i Hässleholm, Klippan, Kristianstad, Osby och övriga städer och orter i Skåne. Önskar du god och professionell catering till något kommande event eller tillställning? Då kan du kontakta oss på Lillemors Mat & Catering.

Tidigare har vi hjälpt till på både bröllop, begravning och andra tillfällen, därmed har vi erfarenheten och kunskapen som krävs. Vad det än är för tillställning så kan det vara skönt att överlåta maten till oss, så kan du som kund fokusera på de andra sakerna som behöver göras. Vårt mål är alltid att göra kunden så nöjd det bara går. Därför tar vi gärna till oss era önskemål, så att vi kan anpassa maten utifrån er, era gäster och tillställningen. Om så önskas kan vi komma med förslag för vad som kan tänkas passa just ert event, tillsammans med er skapar vi en passande meny.

Kontakta oss redan idag så kikar vi på vad för meny och upplägg som passar just er. Att anlita oss för catering innebär att du kan slappna av och fokusera på annat. Du kan kontakta oss antingen via telefon eller fylla i vårt kontaktformulär så återkopplar vi så snart vi har möjlighet. Vill du besöka vår restaurang så hittar du våra öppettider längst ner på sidan. Ni hittar vår restaurang i Hässleholm men som sagt erbjuder vi catering till övriga städer i Skåne också, såsom Klippan, Kristianstad och Osby med flera.

Varmt välkommen till oss!

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Lillemor Badri

Kommendörsgatan 15
28135 Hässleholm

0451-106 66; 0730-41 84 44

Öppettider

06:00–17:00
Frukost 06:00-10:00
Lunch 11:30-14:00
Lördag & Söndag 09:00-17:00